Over ons

Dé specialist voor het ontwerpen en bouwen van particuliere woningen.

Van der Blom & Verhoef is een bedrijf wat zich vanaf de eerste dag van hun oprichting, in 1993 tot heden, helemaal heeft gericht op het particuliere opdrachtgeverschap. Vandaar dat wij ons met recht een specialist mogen noemen voor de particuliere opdrachtgever, die een bouwkavel heeft en daarop een exclusieve woning op maat wil laten realiseren.


Wanneer u een bouwkavel heeft, begint het zoeken naar een architect én bouwbedrijf. Bij van der Blom & Verhoef kunt u voor beiden terecht. Dat is efficiënt en bespaart u veel kostbare tijd. In onze showroom krijgt u, d.m.v. foto’s en tekeningen van door ons ontworpen en gerealiseerde woningen een indruk van wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Wellicht dat u door het zien daarvan ideeën krijgt voor uw eigen woning. En misschien heeft uzelf ideeën die u gerealiseerd wilt zien in uw nieuwe woning.


Samen met u zorgt van der Blom & Verhoef ervoor dat de ideeën worden vertaald in een unieke woning, die perfect aansluit bij uw persoonlijke woonwensen en budget. Vervolgens verzorgt van der Blom & Verhoef het gehele traject voor u zoals:Onder de knop projecten krijgt u een indruk van een groot aantal reeds gerealiseerde woningen. Deze ontwerpen en sferen zijn eventueel te gebruiken als basis voor het ontwerp van uw woning. Samen met uw inbreng, de specifieke locatie en omgeving van uw bouwkavel, uw eisen en wensenpakket zal dit kunnen leiden tot een uniek ontwerp voor uw woning. Laat u leiden door de diverse stijlen van modern, tijdloos tot klassiek en raak geïnspireerd. De ontwerpen tonen een veelheid van hoofdvormen, materialen en detailleringen.

Is uw interesse gewekt? Uiteraard bent u dan van harte uitgenodigd voor een geheel vrijblijvend gesprek en een bezoek aan onze showroom. Bel gerust voor het maken van een afspraak, 06 - 53 68 28 42

Top